Matrijzen voor kunststofspuitgietwerk

Ontwerper van materiaal voor kunststofproductie

E.C.O.M.I. stelt zijn vakmanschap in dienst van bedrijven die kunststofvoorwerpen ontwerpen en produceren. Onze kennis van zaken? De fabricage van matrijzen of gereedschap voor kunststofspuitgietwerk, met als extra: specialisatie in gereedschap voor op de buitenlaag gespoten etiketten (IML).

Onze klanten in de wereld van spuitgietwerk en transformatie van kunststofmaterialen gebruiken deze matrijzen in verschillende industriesectoren: in de voedingsnijverheid voor productverpakking, maar ook in de auto-, informatica- en elektronicasector.

Contacteer ons

Uitrusting op maat

Om in te spelen op de specifieke noden van iedere klant, ontwerpen wij onze matrijzen op maat. Daarbij houden we rekening met het kunststoftype waarvoor ze bestemd zijn. Elke nieuwe matrijs is dan ook uniek in zijn soort en gehoorzaamt aan andere ontwerpregels.

Wij ontwerpen onze matrijzen op basis van de productinformatie die u ons bezorgt. Of we werken mee aan het productontwerp zelf. Productanalyse, gereedschapsontwerp met gebruik van driedimensionale DAO, mechanische fabricage in staal dat we in onze eigen ateliers behandelen, uittesten, enzovoort. Gemotiveerde en gekwalificeerde professionals ontfermen zich over elke stap in het matrijsontwerp. Die werkwijze staat garant voor resultaten van uitstekende kwaliteit. Bij ons bent u ook zeker van topdienstverlening met maximale flexibiliteit, vooral voor onderhoud en herstel van de uitrusting.

Wilt u kennismaken met onze knowhow? Wij staan voor u klaar!